keskiviikko 15. elokuuta 2012

Uusi tyttökissa

Tänään kotiutui meille tyttökissa. 
Löytöeläinkodissa hänet on nimetty Tyyneksi, mutta ajattelimme vaihtaa niemen tytölle, sitten kun keksimme paremman. 
Itse tahtoisin jonkun sellaisen nimen, joka sointuu hyvin yhteen toisen kissamme, Millan kanssa. Onko kenelläkään mitään ideoita nimen suhteen?

Milla ja Tyyne tulivat toimeen ihan hyvin. 
Milla hieman sähähti, mutta oli paljon tuttavallisempi, kuin normaalisti kun tulee vieraita kissoja lähelle.
Toinen kissa (ei ole meidän vaan Mikon vanhempien kissa) Jade, ei tullut ollenkaan toimeen Tyynen kanssa. Ei suostunut edes tervehtimään kunnolla. Sähisi vain :(

Mikon vanhempien toinen kissa, Kiisseli pelkäsi tyyneä. Hieman myös murisi, muttei ollut aggressiivisen oloinen, ilmeisesti vain peloissaan uudesta tulokkaasta. 

Tyyne on kovin kiinnostunut meidän kahdesta lemmikkilinnusta, Sulosta ja Pasista. 
Jopa niin innoissaan, että piti välillä hätyytellä kissaa vesipullon kanssa.

Tämä päivä sujunut uuden tulokkaan kanssa muuten hyvin. Tyyne on hyvin ihmisläheinen ja kävi minulta pariin kertaan kerjäämässä rapsutuksia. 

Emme uskalla vielä päästää Tyyneä yksin pihalle kuljeskelemaan, niinkuin muut kissat päästämme. Täytyy ensin totutella ulkona olemiseen pari päivää. 
Tyyne suorastaan maukuu, jotta pääsisi ulos temmeltämään, mutta emme uskalla päästää, varsinkaan kun Tyyneä ei ole vielä leikattu.
 Tarvitsee viedä joskus tässä lähiaikoina eläinlääkäriin. Itseäni pelottaa ajatus eläinlääkäristä jo nyt :(

Tässä kuva Tyynestä. Tyyne ei ole ollenkaan noin vihaisen näköinen. Meinasi vain mennä tytöllä silmät kiinni kun Mikko otti kuvan salamavalon kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti